Kapacitet som matchar dina behov.

Hos oss hittar du en komplett anläggning för legotillverkning utrustad med toppmoderna maskiner som täcker hela produktionskedjan – från första bearbetningssteget till sista ytbehandlingen.

Stansning och laserskärning

Två oerhört viktiga beståndsdelar i produktionen är våra moderna stans- och lasermaskiner. Just nu förfogar vi över dubbla helautomatiska stansar varav den ena också är en kombilaser. Kombilaserteknologi adderar en enorm flexibilitet till vårt produktionserbjudande eftersom den går att använda till alltifrån att ta fram prototyper till att producera både långa och korta serier.

Bockning

Med hjälp av våra helautomatiska bockningsmaskiner – som har inbyggda saxar och är kompletterade med styrda kantpressar – kan vi utföra i princip alla typer av bockningar. Vår moderna produktionslinje för panelbockning är dessutom perfekt för tillverkning av större serier och har extremt korta ställtider.

Svetsning

I regel eftersträvar våra konstruktörer att minimera svetsmomenten, men när det krävs hanterar våra erfarna och yrkesskickliga medarbetare såväl MIG-, MAG- och TIG-svetsning som punktsvetsning.

Lackering

Innan pulverlackering genomgår produkterna tvättning i en vattenbaserad process. Detta sker i ett helt slutet system där hanteringen är helt beröringsfri. Lackeringen utförs sedan med en speciell pulverfärg (en miljövänlig härdplast). Vi förbehandlar dessutom inte med järnfosfat, utan vi använder enbart alkalisk rengöring och bonderite. Givetvis kan vi ta fram exakt den nyans och kulör som du önskar.