Lackerare

Just nu söker vi en lackerare till vår produktion i Bredaryd.
Steelo är en Sveriges främsta tillverkningspartners inom industrin. Steelo har sitt huvudkontor och fabrik i Bredaryd, där de har en tekniskt avancerad maskinpark och kompetent personal som behärskar hela utvecklingsprocessen – från ide och design till produktion och montering. Sedan 2011 ägs Steelo av Lagercrantz Group, en koncern med verksamhet i sju länder. Lagercrantz Group börsnoterades 2001 på OMX Stockholm och Nasdaq.

Arbetsbeskrivning
Huvudsaklig arbetsuppgift är att på ett effektivt sätt hantera lackeringen i den dagliga tillverkningen. Du genomför löpande kontroller av lackresultat samt studera avvikelser som kan komma att ske i lacklinjen. Du kommer också aktivt delta i förbättrings- och effektiviseringsarbete för att ständigt utveckla processerna. Det kommer också förekomma arbetsuppgifter inom montering.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har erfarenhet ifrån den tillverkande industrin. Det är också viktigt att du kan se helheten för hela lacklinjen men också flexibel kring arbetsuppgifter då du också kommer få arbeta med montering. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse samt truckkort krävs. Det är självfallet meriterande att ha arbetat som lackerare innan.

Skicka din ansökan till kennet.birgersson@steelo.seHar du frågor om tjänsten, kontakta Kennet på 0370-37 41 03

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.