Nu söker vi en produktionschef

Vill du bli en viktig nyckelspelare i en spännande och föränderlig miljö? Gillar du utveckling i en verksamhet med korta beslutsvägar och stora möjligheter att forma och påverka? Drivs du av att leda, coacha och lyfta dina medarbetare? Då kan vi ha jobbet för dig.

Vi befinner oss i ett spännande skede där vi på olika sätt tar aktiva steg för att förändra och förbättra vårt erbjudande mot marknaden i linje med vår nyligen beslutade strategiska inriktning. Steelo kan erbjuda en helhetsprocess under ett och samma tak där vi tar hand om allt från design/produktutveckling produktion-, lager- och logistiklösningar.

Med dig som ny Produktionschef vid rodret vill vi tillsammans skapa en ännu starkare kundupplevelse med siktet inställt på förbättrad precision i kvalitet, leveranser. Vårt mål är att vår anläggning inom ett par år ska skall vara en ”World Class Manufacturing site”, byggt på moderna ledningsprinciper och förbättringsverktyg. Du vidareutvecklar vårt system för daglig styrning och använder det som en naturlig del av vår vardag. Ditt team består i dagsläget av ca 20 personer där du leder och coachar dina medarbetare i syfte att optimera vårt produktionsflöde och dess processer. Att aktivt och konsekvent arbeta med struktur- och effektiviseringsmetoder tillhör vardagen hos oss.

Vi arbetar i fyra olika grupper såsom stans/laser, bock/svets, lack samt montering/lager där du får alla möjligheter att utveckla och lyfta varje individ vidare genom delaktighet och variation. Du kommer även vara drivande i vårt kvalitetsarbete, genomföra analyser av investeringsbehov, kontinuerligt forma och optimera produktionslayouten mm. Du får stöd i vissa personaladministrativa uppgifter och sitter med i ledningsgruppen och rapporterar till VD. Våra kunder finns huvudsakligen­­ i Sverige men även i Europa. Du får en mycket viktig roll där dina insatser blir betydande för vår fortsatta utveckling!

Steelo ingår i Lagercrantz Group, en teknikkoncern som borgar för långsiktigt ägande, och förenar kompetens/utbildning, nätverk och samverkan på olika sätt.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet från ledande befattning inom tillverkande industrin. Vi uppskattar dina kunskaper och ditt intresse för flödes- och produktionsoptimering. Har du arbetat aktivt med förbättringsmetoder är det starkt meriterande. Du har ett aktivt, coachande och kommunikativt ledarskap som stödjer och motiverar andra att känna ett naturligt engagemang. Du gillar att driva förändringsarbete där förmågan att planera, prioritera och organisera resurser är viktigt.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar Steelo AB med Finnveden Säljkraft. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Anna Andersson tel 072-549 03 00. Välkommen med din ansökan via www.finnvedensaljkraft.se, senast den 15 januari.

Vänligen kontakta Benjamin Fredhage, benjamin.fredhage@steelo.se, tel 0370-374104