Nu söker vi en Maskinoperatör/ställare

Maskinoperatör/ställare

Just nu söker vi en maskinoperatör till vår produktion i Bredaryd.
Steelo är en Sveriges främsta tillverkningspartners inom industrin. Steelo har sitt huvudkontor och fabrik i Bredaryd, där de har en tekniskt avancerad maskinpark och kompetent personal som behärskar hela utvecklingsprocessen – från ide och design till produktion och montering. Sedan 2011 ägs Steelo av Lagercrantz Group, en koncern med verksamhet i sju länder. Lagercrantz Group börsnoterades 2001 på OMX Stockholm och Nasdaq.

Om tjänsten
Som maskinoperatör ska du kunna hantera löpande produktion, planering, deltagande i uppföljningar samt utfall. Tjänsten är omgående och skift kan komma att ske därmed behöver du vara flexibel gällande arbetstiderna.

Arbetsbeskrivning
Huvudsakliga arbetsuppgiften är att vara runt automatiserade maskiner. I detta förekommer det bland annat kontrollmätning av produkter, ställa in verktyg, justering av maskiner. Maskinerna man kommer att arbeta med är stans, laser och bock.

Vi söker dig som
Vi söker dig som har erfarenhet ifrån den tillverkande industrin. Det är självfallet meriterande om du arbetat som maskinoperatör innan. Det är också ett krav på att ha truckkort. För att lyckas i rollen som maskinoperatör/ställare ser vi gärna att du är tekniskt lagd.

Skicka din ansökan till lukas.emanuelsson@steelo.se
Har du frågor om tjänsten, kontakta Lukas på 0370-37 41 07

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Vänligen kontakta Benjamin Fredhage, lukas.emanuelsson@steelo.se, tel 0370-37 41 07